iGetIT

GET IT ofera posibilitatea de instruire on-line intr-un ritm propriu pentru ingineri. Bibliotea I GET IT contine cursuri si tutoriale pentru software-ul de proiectare a celor mai importanti jucatori CAD de pe piata, precum si cursuri bazate pe solicitari ale industriei moderne. I GET IT, de asemenea, va permite sa publicati cursuri de formare proprii, pentru a face schimb de cunostințte in cadrul organizatiei dumneavoastra.

Platforma este realizata de catre compania Tata Technologies, fondata in 1989, aceasta fiind un lider global in furnizarea de servicii de outsourcing si dezvoltare de produse si servicii IT, din industria prelucrătoare, la nivel mondial.

Tata Technologies este o companie de inovatori, specialisti in spatiul de inginerie de proiectare, in care se aplica tehnologie de ultima ora, pentru a oferi un avantaj competitiv pentru clientii din sectorul de productie. Compania este un partener strategic pentru dezvoltarea unor vehicule complete (grupul VPD), subsisteme de inginerie si componente (E & D), gestionarea procesului de NPI si inginerie de colaborare (PLM), și care leaga impreună informatiile create și utilizate in intreaga intreprindere de productie extinsa (ESG).

Tata Technologies are sediul in Singapore, cu birouri regionale Sediul central din Statele Unite ale Americii (Novi, Michigan), India (Pune) si Marea Britanie (Coventry). Compania are o forta de munca la nivel mondial, combinata, de peste 6.300 de angajati, care deservesc clienti, din intreaga lume, de la instalatiile din America de Nord, Europa și regiunea Asia-Pacific.