Companie17.10.2016

HOFAG ENGINEERING

Este o firma specializata in proiectarea asistata de calculator si programare a masinilor cu comanda numerica, care ofera servicii complete de proiectare mecanica si implementare de sisteme CAD/CAM.

Compania noastra are o echipa dedicata de ingineri de inalta calificare, este dotata cu cele mai recente programe si sisteme hardware, infrastructura prin care isi propune sa asigure servicii la nivel de expert in cadrul departamentelor de proiectare sau a birourilor de proiectare din domeniul proiectarii mecanice.

De ce Hofag Engineering?

Punctele noastre forte provin din:

Misiunea companiei

Misiunea companiei noastre este de a dezvolta relatii si activitati nationale si internationale, cat mai diverse, de a extinde activitatile de proiectare mecanica, astfel incat sa atragem o gama variata de clienti din domenii diferite si de a construi relatii de durata cu clientii nostri, pentru ca stim ca succesul unei firme este garantat, in primul rand, de clientii sai. Noi credem ca putem reusi acest lucru prin pastrarea aceluiasi nivel inalt al calitatii produselor/serviciilor si al satisfacerii clientilor.

Firma Hofag Engineering acorda o importanta deosebita intregii activitati pe care o desfasoara si in consecinta are implementat si mentine un sistem de asigurarea calitatii ISO 9001:2008.

Partener autorizat

HOFAG ENGINEERING in calitate de Partener Autorizat al companiilor Autodesk, Top Solid si Bemet, pune la dispozitia dumneavoastra o gama variata de programe pentru activitatea de  proiectare asistata, programare a masinilor cu comanda numerica si managementul productiei..

Programe pentru proiectare generala si mecanica: AutoCAD, AutoCAD Mechnical, AutoCAD Electrical, Autodesk Inventor sau Autodesk Inventor Professional, Top Solid.

Programe pentru simulare: Mechanical Simulation (FEA, analiza statica si dinamica), Autodesk MoldFlow (simulare injectie plastic), Simulation CFD (simularea curgerii fluidelor).

Programe pentru managementul documentatiei tehnice la nivel de firma: Autodesk Vault.

Programe pentru programarea masinilor cu comanda numerica:

Programe pentru proiectarea de mobilier din industria Mobilei : Top Solid Wood si Woodwork for Inventor.

Software planificarea resurselor intreprinderii: Plan-de-CAMpagne.

Programele furnizate de societatea noastra, beneficiaza de urmatoarele servicii suplimentare :

Reverse engineering - scanare 3D, remodelare 3D a norului de puncte obtinut prin scanare si realizarea documentatiei pentru productie.

HOFAG ENGINEERING beneficiind de o exeprienta bogata si o varietate mare de proiecte in care a fost implicata, combina in mod fericit utilizarea celor mai noi tehnici CAD/CAM/CAE si reverse engineering, in conditiile intelegerii aspectelor tehnice si tehnologice specifice, solicitate de catre clientii nostri, ca si utilizatori CAD.

 

”Satisfactia clientului este obiectivul nostru principal. Noi recunoastem multitudinea de jucatori de pe aceasta piata si singura noastra posibilitate de a ne diferentia, este de a satisface in totalitate clientul, prin calitatea deosebita a serviciilor noastre.”

Ing. Gheorghe CAZAN – Director Executiv