Consultanta & Suport tehnic CAD/CAM19.11.2016

Programele furnizate de societatea noastra beneficiaza de urmatoarele servicii suplimentare : consultanta privind alegerea solutiilor CAD/CAM in concordanta cu cerintele clientului ; asigurarea de suport tehnic pentru solutiile CAD/CAM achizitionate ; instruirea personalului in utilizarea aplicatiilor CAD/CAM achizitionate, prin Centrul de Instruire Autorizat.

Simpla achizitie a unor programe CAD/CAM/ERP  nu rezolva singure, problemele sau provocarile activtatii unei companii. Nici macar existenta unui personal calificat, nu da siguranta atingerii obiectivelor companiei. Exista un intreg sistem, care trebuie sa se miste simultan si in acelasi ritm, sistem compus din : infrastructura hardware, resurse umane pregatite corespunzator si nu in ultimul rand existenta unor proceduri de lucru, elaborate in concordanta cu fluxurile de activitati ale companiei.

Datorita cresterii complexitatii produselor, cresterea semnificativa a cererilor de ofertare, timpul de raspuns cat mai scurt, evaluarea corecta a ofertelor, simplificarea/optimizarea proceselor, toate acestea in conditiile unei necesitati majore de reducere a costurilor, fac imperios necesar utilizarea unui sistem performant de gestionare a datelor si in primul rand a datelor tehnice.

Prin date tehnice intelegem totalitatea documentatiei tehnice aferente realizarii unui produs, de la conceptie pana la livrare, respectiv date de proiectare, legislatie tehnica in vigoare, programe CNC atasate componentelor, simulare/validare a produsului, optimizarea a produsului, tehnologii de realizarea a produsului, realizarea corecta a structurii produsului, reutilizarea in timp real si corect a versiunilor anterioare de produs, exploatarea corecta a datelor tehnice in cadrul celorlalte activtati ale firmei, respectiv ofertare, aprovizionare, vanzare, mentenanta, marketing, etc.

Un element extrem de important in realizarea acestui deziderat il reprezinta si conectarea datelor la platformele ERP pe care dumneavoastra il detineti.

In consecinta, firma Hofag Engineering, in parteneriat cu casele de software pe care le reprezinta in Romania, poate asigura clientilor sai un proces de evaluare a resurselor existente si a proceselor existente, evaluare in urma careia clientul poate identifica punctele deficitare in cadrul proceselor care se desfasoara in cadrul companiei. Tot acest proces de evaluare noi il denumim Bussiness Process Assessment.

Mai multe detalii gasiti in brosura Autodesk Business Process Assessment (BPA).

Brosura Autodesk Business Process Assessment (BPA)

Daca sunteti interesat de o astfel de evaluare, puteti trimite o cerere la adresa : hofag@hofag.ro.